Onderhoud van je website is belangrijk

en op een juiste manier kost nu eenmaal veel tijd. Sluit je bij ons een onderhoudspakket af, dan nemen wij het onderhoud van je over. Wij dragen ten alle tijde zorg voor een up-to-date CMS-systeem, de laatste updates van thema en plug-ins, halen we de maximale snelheid uit jouw website, zorgen we dat hackers geen kans krijgen en mocht er onverwacht “iets” mis zijn gegaan, dan zorgen wij voor het razendsnel terugplaatsen van een recente back-up. Een onderhoudspakket geeft jou dus veel vrije tijd terug.

Onderhoud van je website is belangrijk

Beveiliging van je WordPress website

Helaas komt het geregeld voor dat website’s worden gehackt, het goed beveiligen van je website raden wij jou ook zeer aan.
Het installeren van gratis onderdelen aan jouw WordPress website, draagt bij aan een kwetsbaarder systeem en zo loop je de kans
om gehackt te worden. Stijgt jouw website in de zoekmachines, dan krijg je hiermee vroeg of laat zeker mee te maken.

Onderhoud van je website is belangrijk

Database optimalisatie

De database opschonen is geen klus voor de ondernemer die weinig kennis heeft van WordPress. Als je bij het opschonen
van je database een fout(je) maakt zal je website of bepaalde onderdelen ervan Off-line gaan. Het opschonen van je database genereerd wel weer meer snelheid, wat ten goede komt aan jouw website en de ranking binnen de zoekmachines.

Onderhoud van je website is belangrijk

Onderhoud van je website is belangrijk

SEO laat het niet zakken

Als je SEO goed hebt ingesteld en de posities zijn na enige tijd continue is het wel zaak deze te blijven monitoren. Met ons onderhoudspakket nemen wij dit van jouw over. Wij houden de SEO van jouw website in de gaten en indien nodig gaan we bijsturen en adviseren wij over de juiste keyword(s). Mocht bijsturen van onze kant niet het gewenste resultaat behalen gaan wij met jou in overleg hoe we bepaalde onderdelen van de website beter kunnen laten uitkomen in de zoekmachines. Hou je de SEO niet in de gaten, dan is de investering vooraf zonde geweest, doel is immers gevonden worden met hierbij
een hoge ranking.

Onderhoud van je website is belangrijk

Snelheid

Een website die een trage inlaadsnelheid heeft zal minder bezoekers krijgen.
We zijn nu eenmaal gewend aan snelheid. Die snelheid verzorgen wij voor jou.
Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de huidige snelheidseisen en blijven dit monitoren. Problemen die de snelheid naar beneden halen stellen wij bij,
hierdoor heb jij geen zorgen over het verliezen van bezoekers of klanten omdat
je website traag werkt. O, ja de snelheid optimaliseren wij uiteraard voor desktop en mobile devices.

Ben je nog bereikbaar

Diverse redenen zijn er te bedenken waarom een website niet meer te benaderen is of zelfs helemaal offline gaat. Je bent vast op een andere website al een “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden” tegengekomen. Een “404” is de nummer 1 reden waarom bezoekers direct weer bij jou weggaan, een gemiste kans dus.
Wij monitoren continu of jouw website nog online is, geen “404”  geeft
en als er zich toch een probleem voordoet, ondernemen wij direct actie
om dit te corrigeren.

Onderhoud van je website is belangrijk
Update's thema & plug-ins
Geen WordPress website draait zonder een thema en plug-ins. Met grote regelmaat verschijnen hiervoor update’s. Zo blijven deze op de juiste manier communiceren met WordPress en blijft veiligheid gewaarborgd.
~
Veiligheid
Veel of weinig bezoekers? Voor spam en hackers maakt dat niets uit. Sta je met pagina’s hoog gerankt binnen de zoekmachines dan krijg je hier zeker last van. Wij houden jouw website veilig en mailbox vrij van spam.
Back-up
Gaat er wel een keer iets mis? Dan zorgen wij dat jouw WordPress website razend snel en volledig functionerend terug online is. Wij verzorgen de back-ups en zodoende blijf je altijd online, wat er ook gebeurd.

Gaat bovenstaande net even te ver voor jou?

Neem contact op!

Een vraag? Stel hem direct.
1
👋 Hulp nodig?
👋 Kunnen we je helpen?
We zijn 7 dgn p/w bereikbaar. Ook in de avonduren.