Website of Webshop support

Wij ontzorgen en nemen al het onderhoud over

Wij ontzorgen volledig en nemen de website of webshop over met betrekking tot het onderhoud of toevoegen van producten en pagina’s. Wij houden jouw site en shop altijd up to date met de allerlaatste updates. Door het juiste onderhoud hebben hackers geen kans

en is spam verleden tijd.


Wij houden jouw bedrijf zichtbaar!

Support

Altijd up to date

Problemen aan jouw website, niets vervelender als jouw visitekaartje op het internet niet op een juiste manier werkt of misschien wel helemaal offline is. Dan wil je terug kunnen vallen op iemand die dit voor je overneemt. Door gebruik te maken van ons abonnement geven wij direct support en hebben geen 9/17 mentaliteit.

Ook niet in het weekend!

 

Waarom mijn WordPress site onderhouden?

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Wat is WordPress onderhoud?

Het volledige beheer en ook de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan DynamicStyle, dan is jouw website in professionele handen.

Wij zorgen voor de updates van WordPress, je thema en alle plugins. Daarnaast monitoren wij of de website online is en zonder problemen draait. Mocht er iets mis gaan dan herstellen we dit kosteloos. Geen enkele zorg dus of jouw bedrijf wel online is.

Voor hoe lang sluit je een WordPress onderhoudsabonnement af?

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je sluit het contract af per drie maanden.

Wat krijg je per maand?

Je WordPress website is altijd veilig en up to date; Wij beheren en herstellen wanneer nodig de backups; Alle WordPress updates doen wij voor jou; Wij plaatsen nieuwe content zo vaak als jij dit van ons vraagt.
Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar om WordPress problemen op te lossen.

Onderhouden jullie ook WooCommerce webshops?

Wij onderhouden een aanzienlijk aantal WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait. De kosten voor het onderhoud van een webshop liggen gemiddeld hoger. Dit komt omdat er meer tijd nodig is om een webshop te beheren qua plugins en thema.

Jullie doen het onderhoud en mijn site is toch gehackt....

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het is – helaas – niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden. Al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Website | Webshop Support

Optimale beveiliging

Onbeperkt pagina's

Snelheid optimalisatie

Geen 9/17 mentaliteit

Dagelijks backups

WordPress CMS

Altijd up to date

Database optimalisatie

Plugin updates

Onbeperkt aanpassen

Krachtige SEO

Google Analytics

+ Nog meer opties voor de perfecte support

TESTIMONIALS

Onze klanten aan het woord

Ervaringen zeggen veel over een geleverde dienst.
Bekijk enkele reviews van onze klanten.

DynamicStyle heeft voor ons bedrijf een volledige WordPress website van “nul” af gebouwd. In het ontwikkelingsproces is onze bedrijfsspecifieke kennis ingebracht en heeft DynamicStyle het tot een “Dynamisch” en zakelijke website opgeleverd. Onderhoud hebben wij uitbesteed, tot volle tevredenheid!

B. Kabel

Advocaatverkeersrecht

DynamicStyle heeft onze website ontworpen en gebouwd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De website is fris en overzichtelijk. DynamicStyle denkt bovendien actief mee aan een zo optimaal mogelijke zichtbaarheid op het internet. Daarbij hoort ook Facebook en een hoge ranking op Google

J. Grijpink

Garage Grijpink

DynamicStyle heeft onze website compleet nieuw opgebouwd en kwam met frisse ideeën. Dit was voor ons het juiste bedrijf om een duidelijke website te bouwen, met veel input en openstaand voor onze smaak/ wensen. Wij monteren met regelmaat hoog segment keukens. Veel van deze projecten laten wij u graag terug zien in de portfolio op de website. Wij leveren de foto’s en tekst digitaal aan en DynamicStyle weet deze prima om te zetten op de website. DynamicStyle ook buiten werktijden zeer flexibel te benaderen.
E. Ronner

Ronner keukenservice

DynamicStyle heeft onze WordPress webshop ontworpen, gebouwd en in onderhoud. Een fijne gesprekspartner die een betrouwbare
en objectieve kijk geeft op jouw visitekaartje
op het internet. Wij zijn erg tevreden en kunnen DynamicStyle aanraden. Wij hebben geen enkele zorg omtrent het onderhoud.

P de Roo

Tuinglas

Méér succes boeken met jouw website?

Plan een gratis adviesgesprek of chat met ons!

Dynamicstyle is de webdesigner
voor op maat gemaakte websites en webshops.

E-mail: info@dynamicstyle.nl

Telefoon/ Whatsapp: 06 8389 8183

Support nodig chat met ons!

Contact
1
Hulp nodig?
DynamicStyle
Hoi 👋
Kunnen we je helpen?