Internet staat vol met wordpress websites, maar welke is nu van deze tijd en daarnaast gebouwd om een langere tijd mee te kunnen gaan? Hoe lang een website mee kan gaan is uiteraard deels aan smaak te wijten. De WordPress websites die opgeleverd worden door DynamicStyle, zijn ten alle tijde volledig responsive, geschikt voor elke mobile device en voldoen aan de hedendaagse Front/ Back-end standaard. Daarnaast zijn de WordPress websites van DynamicStyle aan te passen aan het klikgedrag van jouw bezoekers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat cornerstone pagina’s beter scoren binnen de zoekmachines. Wil je graag zelf de inhoud van jouw website gaan bijhouden, dan zorgen wij ervoor dat de achterkant van jouw website voorzien is van een Nederlands beheersysteem, waarmee het wijzigen van content ook voor jou op een makkelijke manier te begrijpen is.

Verhuizen

Het kan zijn dat je op dit moment niet tevreden bent met je huidige hosting, misschien omdat je website traag inlaadt, wat zorgt voor bezoekers die direct weer afhaken, maar behalve snelheid ben je misschien niet tevreden omdat jouw website vaak off-line is. Krijg je deze signalen vanuit jouw bezoekers of klanten, dan is het tijd daar iets mee te gaan doen. Verhuizen naar een andere hostingprovider! Maar dan…..  hoe verhuis je jouw huidige wordpress website naar een andere hosting? Verhuizen is een behoorlijk intensieve klus waarbij wel meer dan enige kennis verreist is. Herken jij je in wat hierboven staat, heb jij die signalen ontvangen, laat je niet langer aan het lijntje houden, neem contact met ons op en laat je website of webshop direct verhuizen. Uiteraard verhuizen wij alles voor je mee, je website werkt en ziet er weer net zo uit als voor de “verhuizing”.
Ik wil een WordPress website maken

Stap 1:

Samen een plan maken

De eerste orientatie die we samen ondernemen is het maken van een plan. Wat wil je bereiken, verkopen en met hoeveel pagina’s zou je dit willen doen. Ga je voor een Blog of heb je een webshop nodig en hoe wil je klanten de producten laten afrekenen?

Veel is mogelijk, maar belangrijk is om dit naar elkaar toe duidelijk te maken.

Mijn hosting biedt een websitemaker

Sommige hostingproviders bieden tegenwoordig binnen hun pakket een websitemaker aan. Zodra jij de hosting bij hen afsluit kun je gebruik maken van het software pakket waarmee jij je eigen website of webshop kunt bouwen. Super makkelijk, uitermate handig in gebruik en zeer toegankelijk voor de gebruiker, jij dus. Het lijkt een prima deal, tot het moment dat jij (al dan niet gedwongen) van hosting gaat wisselen, dan kun je met die website niets meer. Een andere hostingprovider biedt mogelijk deze service niet en als ze dit al doen, wijkt het af van de vorige en is herbouwen de enige optie. Hierdoor gaat jouw geïnvesteerde tijd verloren en kun je weer overnieuw beginnen. Daarnaast zal je website ook weer een compleet ander identiteit krijgen en zijn authentieke uitstraling verliezen. Dit kun je voorkomen door een WordPress website te laten bouwen. Een WordPress website kun je verhuizen naar elke hosting provider en voorkomt verlies van alle uren die jij hebt gestoken
in het realiseren van je website. Als jij een webshop hebt gebouwd in een websitemaker ben je al snel een goede 40 á 50 uur verder, die wil je toch niet verliezen.

Ik wil een WordPress website maken

Stap 2:

De bouw van jouw WordPress website

Bezit je al een domeinnaam, mooi want dan gaan we starten met de bouw van jouw WordPress website. Hulp nodig bij wat een verstandige domeinnaam is? Vanzelfsprekend kunnen wij hierin adviseren. Tijdens het begin van de bouw starten we met het verdelen van categorieen en onderliggende pagina’s en zorgen dat jouw website op elk device juist wordt weergegeven.

Ik wil een WordPress website maken

Hosting

Als je eenmaal gekozen hebt voor een WordPress website is het zaak een goede hosting te vinden. Hosting is in veel soorten en maten te verkrijgen. Veel hosting bedrijven schermen met lage prijzen en een hoge snelheid.
Maar welk bedrijf is geschikt? Er zijn veel meer factoren belangrijk dan alleen de prijs. Je wilt immers ook stabiliteit en een hosting met de minste downtime. Als wij jouw wordpress website gaan realiseren of verhuizen hoef je daar geen zoektocht naar te doen. Wij zorgen voor de meest betrouwbare hosting die geschikt is voor de website die jij wilt hebben. Daarnaast zorgen wij ook voor het juiste pakket
wat bij jouw website aansluit, heb je een grote webshop dan heb je uiteraard een ander hostingpakket nodig dan een kleine blog of ondernemening.

Stap 3:

Vormgeving van de website

Als we helder hebben hoe de opbouw weruit komt te zien, gaan we over naar de layout, kleuren, lettertypen en andere zaken die qua huisstijl passen bij jouw onderneming. Nog geen logo? Een grafisch ontwerper zit in mijn netwerk, dus snel contact hierin is mogelijk, maar werk je liever met iemand die jij al kent dan zie ik de levering eveneens graag tegemoet.

Stap 4:

Tekst en afbeeldingen aan je website koppelen. 

Zonder tekst en afbeeldingen van en over jouw onderneming is de website zeker niet compleet. Geen tekst of inspiratie, dan breng ik jouw in contact met een tekstschrijver die dit voor jou handen neemt. De teksten dienen SEO proof geschreven te worden, als dit jou niet zoveel zegt helpen wij jou hierin op weg. Dit geldt ook voor afbeeldingen, bezit je geen geschikte afbeeldingen, met een juiste resolutie, dan is een fotograaf ook te realiseren.

Stap 5:

Feedback op je website geven

Als de website verder gevorderd is ga ik je vragen om secuur de website te bekijken. Nu ben jij aan zet om aanvullingen te geven op hetgeen is gebouw op jouw WordPress website. We gaan net zolang wijzigen en sleutelen aan de website tot jij tevreden bent over het resultaat.

Stap 6:

Jouw WordPress site gaat online

Alles gereed en ben je 100% tevreden, dan plaatsen we de website live en kunnen vrienden, kennisen  en relaties jouw nieuwe website bekijken. Komen hieruit nog mooie aanvullingen naar voren, dan gaan we deze zeker onderling bespreken.

Stap 7:

Onderhoud en beheer

De werking van je site als deze is opgeleverd is met de allernieuwste versies van de gebruikte CMS, thema’s en plugins. Deze worden met regelmaat voorzien van nieuwe versies. Je zult dus je nieuwe website direct moeten gaan bijhouden. Door je website bij te houden voorkom je dat je website traag wordt en dat bepaalde functionaliteiten niet werken. Het niet bijhouden van jouw WordPress website kan er zelf toe lijden dat er malware op je website gezet wordt of je site wordt gehackt.

Stap 8:

Regelmatig verversen met nieuwe content

Eenmaal onderhoud gedaan of uit besteed aan DynamicStyle, dan ben je er nog niet.Een website is nooit af. Je bedrijf is immers in beweging. En dat wil je laten zien. Dit is niet alleen goed voor je marketing, maar ook voor je SEO: je vindbaarheid via Google, Bing en andere zoekmachines. Succesvolle bedrijven zetten regelmatig nieuwe content op hun website: tekst, foto’s en video’s. Ze vullen bijvoorbeeld hun portfolio aan en plaatsen blogs, nieuwsberichten of referenties van klanten op hun website. Heb je geen tijd of geen zin of niet de kennis om zelf nieuwe content op je site te plaatsen? Dan kunnen wij dit ook van jou overnemen.

Gaat bovenstaande net even te ver voor jou?

Neem contact op!

Contact
1
Hulp nodig?
DynamicStyle
Hoi 👋
Kunnen we je helpen?