Website onderhoud

Het uiterste uit jouw website

Onderhoudspakketten en prijzen

Website onderhoud

Besteed het uit! Dan heb jij tijd over voor andere zaken, is je site altijd up tot date. Haal je de maximale snelheid uit jouw website.  Hebben hackers geen kans en is Spam verleden tijd.  Daarnaast is er altijd een Back-up altijd voor handen. Voor iedereen met een website hebben wij een passende oplossing.

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Ambitie voor een hogere ranking in de zoekmachines. Wij analyseren jouw website en zorgen dat de vindbaarheid toeneemt.

Contact opnemen » Vanaf €250,-

Website lease

Ben jij een beginnend ondernemer, wil je een website die kwaliteit en degelijkheid uitstraalt, maar wil je tegelijkertijd ook verder kunnen investeren in jouw onderneming, dan is lease de perfecte aansluiting op jouw wensen.

Contact opnemen »  Vanaf €25,-

Website Analyse

Met onze WordPress website analyse maken wij voor jou een overzichtelijk, helder en scherp rapport met alle verbeterpunten van je website inzichtelijk.

Website Support

Problemen aan jouw website, niets vervelender als jouw visitekaartje op het internet niet op een juiste manier werkt of misschien wel helemaal offline is. Dan wil je terug kunnen vallen op iemand die dit voor je overneemt. Wij geven direct support en hebben geen 9/17 mentaliteit. Ook niet in het weekend!

Website onderhoud

Het goed onderhouden van je website en sociale media is een tijdrovende klus. Wil jij die tijd anders besteden? Laat ons het onderhoud overnemen!

Contact opnemen » Vanaf €50,-

Optimalisatie Snelheid

Jouw website een trage laadsnelheid? Wij zorgen ervoor dat jouw website snel functioneert op zowel desktop en mobile devices.

Contact opnemen »  Vanaf €175,-

Keyword Research

Keywords zijn eigenlijk het fundament voor jouw WordPress website. Keyword research is het begin van de algehele zoekmachine optimalisatie. Keywords dragen bij aan een hogere positie binnen de zoekmachines. Zonder juiste keywords is het eigenlijk ondoenlijk om een hoge positie tussen de zoekresultaten te verkrijgen.

Contact opnemen »  Vanaf €125,-

Hosting

Een snelle en betrouwbare hosting, die voorziet in de
minste downtime, wij nemen deze zoektocht voor jouw uit handen.

Keywords

Gebruik je wel de juiste keywords om gevonden te kunnen worden? Gebruik het juiste zoekwoord op jouw website.

Optimalisatie

Jouw website een trage laadsnelheid? Wij zorgen ervoor dat jouw website snel functioneert op zowel desktop en mobile devices.

Webdesign

Maken jou klanten veelvuldig gebruik van een mobile device, zorgen wij dat jouw website op een juiste manier kan worden weergegeven.

Website design

Geschikt voor elke device!

De websites die wij leveren zijn geschikt voor elk device. Maken jou klanten veelvuldig gebruik van een mobile device, zorgen wij dat jouw website op een juiste manier kan worden weergegeven. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!

  • Geoptimaliseerd voor snelheid.
  • Voorzien van de juiste keywords.
  • De juiste hosting.
  • Optimale beveiliging.
  • SEO krachting verwerkt.

Website Hosting

Jouw site altijd online!

Jouw website altijd en overal benaderbaar. Het klinkt als de normaalste zaak van de wereld, toch?
Helaas is niet elke hosting passend bij elke website. In overleg zorgen wij dat jouw WordPress website wordt ondergebracht bij een hosting die bij jouw website en wensen hoort. Een snelle en betrouwbare hosting, die voorziet in de minste downtime, wij nemen deze zoektocht voor jouw uit handen.

Andere mogelijkheden

+

Website Re-platform of Migratie

Wij verhuizen met grote regelmaat WordPress website’s naar een betere hosting of een andere database (intern).
Dus ook jouw website kunnen wij verhuizen. Na de verhuizing, testen wij de website uitgebreid om (eventuele) fouten te kunnen oplossen.

Contact opnemen »  Vanaf €80,-

Gratis offerte ontvangen

2 + 4 =

Skip to content