Tuinglas heeft door onze tussenkomst een vernieuwde website met geïntegreerde webshop gekregen die aantrekkelijker en overzichtelijker is geworden voor bezoekers.

Datum:
Juli 2017

Opdracht:
Maak een website op basis van de door ons gemaakte website in de websitemaker. Integreer een webshop, maak onze website zichtbaar in de zoekmachines door SEO in te zetten.  

De website hebben wij verhuist naar een kwalitatief betere hosting die ook past bij het gebruik van de webshop. Daarnaast hebben wij de layout compleet gewijzigd en hebben wij de website naar onze ideeen gebouwd. De vorige website was ontstaan via een websitemaker en dus niet geschikt om te kunnen verhuizen, maar ook niet om op persoonlijke voorkeuren te bouwen. Na het overzetten in CMS WordPress hebben wij de SEO aangepast om de website binnen de zoekmachine te kunnen laten stijgen. Ook de website is door ons gecreëerd en voorzien van alle producten. Nadat de website is opgeleverd heeft DynamicStyle het onderhoud in beheer genomen. Maandelijks wordt deze website nagelopen en geoptimaliseerd op snelheid.

Highlights voor dit project

  • Verhuizing vanuit een websitemaker
  • Layout wijzigen en bouw van Woocommerce webshop
  • SEO toegepast om vindbaarheid te vergroten
  • Responsive gemaakt voor toepassing op mobile devices
Skip to content