Hofmeisterauto betrof een jong startende onderneming met als doel youngtimers te verkopen van BMW. Helaas heeft Hofmeisterauto in 2017 besloten te stoppen met de onderneming.

Datum:
maart 2013

Opdracht:
Creëer een overzichtelijke website waarop onze bedrijfsvoorraad accuraat zichtbaar is, waarbij duidelijk voor de bezoeker is welke BMW er nog beschikbaar is en welke optie’s deze personenauto’s bieden. Daarnaast ook een mobile versie van de website voor de bezoekers met een mobile device. Tevens was een goede vindbaarheid essentieel.

Om de website de juiste impuls te geven is gekozen voor een SSL certificaat met een hosting die dataverkeer makkelijk kon verwerken. In overleg met de opdrachtgevers is besloten om een duidelijk beeld van de aangeboden voertuigen neer te zetten. Wensen werden hierin uiteraard verwerkt, de uitstraling moest eenduidig en herkenbaar worden. Vanwege de opstart van het bedrijf lag een goed ingerichte SEO wel op de prioriteiten lijst. Onderhoud van de website kwam in handen van DynamicStyle, daar in en verkoop al genoeg tijd in beslag nam.

Highlights voor dit project

  • SSL certificaat met eenduidige website
  • SEO strategie ingezet om vindbaarheid te vergroten
  • Sociale media kanalen aangemaakt en bijgehouden
  • Mobile versie van de website gecreëerd.
Skip to content