Website lease

Om eerst te kunnen investeren in jouw bedrijf

Een uitkomst voor de startende ondernemer

Website lease kan een uitkomst zijn voor jou als startende ondernemer. In de opstartfase van jouw bedrijf zijn de kosten vaak aan de hoge kant. Toch is een visitekaartje op het internet een handig middel om jouw netwerk te gaan opbouwen en vergroten. Wij begrijpen dat je weloverwogen moet bekijken waarin je het meeste gaat investeren. Het opmaken van een website verschilt enorm in prijs. Vaak is goedkoop nog steeds duurkoop. Een kwalitatieve website die redelijk uitgebreid is, komt al snel boven de €1000,-. Maar het is niet alleen je website die je wilt laten maken, het uitzoeken van de juiste Keywords, de opmaak van een goede SEO, hosting die bij jouw pakket past en onderhoud van je website zijn extra kosten die hierbij komen kijken. Om deze kosten te spreiden vind je hieronder de mogelijkheid tot website lease bij DynamicStyle. Wij hanteren één zeer uitgebreid pakket waar de kwaliteit vanaf spat en binnen de bouw van jouw website is heel veel mogelijk. Je kunt kiezen uit drie verschillende looptijden, dus maak de keuze die bij jouw financiële situatie past. Met het pakket dat wij aanbieden zit je op alle fronten op de eerste rang, zeker in de opstartfase wil je een flexibele en betrouwbare partner die jouw wensen begrijpt en vertaalt op jouw website.

Het complete pakket en verder kunnen met investeren

Onderhoud

Onderhoud van jouw website is inbegrepen bij de prijs, dus geen extra of verborgen kosten. Wil je meer opties, dat is uiteraard altijd mogelijk.

1, 2 of 3 jaar

Het is aan jou! Kies de looptijd die het beste past en bij jouw wensen aansluit. Na de looptijd ben jij volledig eigenaar van de website.

Recente Backup

Altijd online en een recente back-up achter de hand.
Mocht er onverhoopt een incident voordoen!
Dan zetten wij deze recente back-up direct voor je terug.

Snel online

Als wij al het benodigde matriaal digitaal van je hebben ontvangen is de website binnen 1 week online. Dan weet jij precies waar je aan toe bent.

Het meest complete pakket

Met onze lease constuctie bepaal je zelf de looptijd en het maandbedrag.
Je bent verzekerd van een website die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Onderhoud en support nemen wij gedurende de looptijd voor onze rekening.

Ben jij een beginnend ondernemer, wil je een website die kwaliteit en degelijkheid uitstraalt, maar wil je tegelijkertijd ook verder kunnen investeren in jouw onderneming, dan is lease de perfecte aansluiting op jouw wensen.

  • Webdesign
  • SEO
  • Optimalisatie
  • Onderhoud & Support
×