Trade Original was opzoek naar een website als startende ondernemer. Hierdoor was maatwerk afgestemd op het budget wel een spanningsveld. Toch was het resultaat naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Datum:
maart 2017

Opdracht:
Ontwerp een betaalbare website voor mijn startende onderneming. Creëer content en formulieren om dit te realiseren. Belangrijk is wel een formulier waarop een pakket(en) of zendingen door mij kan worden ontvangen.

Trade original hebben wij gebouwd zonder veel input van de opdrachtgever. Behalve het formulier waarop zendingen konden worden aangemeld waren er geen directe benodigdheden. Daarnaast was gezien de opstart van trade original het budget beperkt. Gekozen is voor een website voorzien van basis informatie met het oog op een REdesign als de onderneming eenmaal is uitgebreid. Hosting is hierop ook afgestemd, waardoor er naar de toekomst wel kan worden uitgebreid. Ook is door ons het sociale media netwerk aangelegd. Het onderhoud is uitbesteed aan DynamicStyle, waardoor er voor de opdrachtgever geen omkijken is naar de website in zijn geheel tijdens zijn focus voor het opstarten van de onderneming.

Highlights voor dit project

  • Geen content of concrete opdracht
  • Formulier aanmaken t.b.v. pakket zending
  • Opzetten sociale media kanalen
Skip to content